El proper divendres 12 d’octubre comença la temporada del “Jove Voluntariat Lector” al centre sociosanitari El Cedre

Aquesta associació, inscrita al registre del Govern d’Andorra, va néixer ara fa sis anys a la nostra escola. Durant el transcurs d’una classe de llengua en què estàvem realitzant un comentari de text sobre la solidaritat, un grup d’adolescents va tenir la idea de compartir la paraula i la veu i posar-les al servei dels altres.

Avui -després de la meravellosa tasca d’una professora de llengua que es va encarregar d’engegar l’associació, difondre, compartir i engrescar la gent del país-, joves dels tres sistemes educatius d’Andorra ofereixen les seves veus plegats per la solidaritat. Junts i fora de les parets de les diferents escoles que els separen, s’apleguen cada divendres per compartir històries, pensaments, anècdotes, poesia, en qualsevol idioma i amb tots aquells que els reclamen al seu costat (centres sociosanitaris, biblioteques comunals, centres d’acollida,…) i ja són ells els qui difonen, presenten i engresquen als altres a compartir les paraules. Tant és així que L’Ambaixada de França els ha concedit en dues ocasions el diploma de la Legió d’Honor a l’Ordre del Mèrit Civil.

Convidem a tot el qui no hagi participat en cap de les sessions del Jove Voluntariat Lector que no s’ho perdi. Resulta emocionant veure els nostres joves compartint amb els avis trossets d’aquella novel·la que tant els ha agradat, versos que, malgrat el pas del temps, encara es recorden, paraules d’amor o de lluita….

També agraïm la participació de la Llibreria La Puça que després de cada sessió acull a tots els participants de la sessió i els prepara un berenar al qual ens convida BOMOSA patrocinador del Jove Voluntariat Lector i societat filantròpica.

Quedem doncs el divendres dia 12 al Cedre.

No hi falteu!!!!

05 / 10 / 18